Hivatalos Autodesk képzés

3dhome | Motion Builder Alapképzés

Motion Builder 2017 szoftveren

A 3dhome Motion Builder Alapképzés alap- és haladó- szinten, nyújt gyakorlati szakismeretet 3D karakteranimációs témakörben.
A hivatalos Autodesk képzés alatt megismerheti a szoftver legfontosabb erősségeit és oktatóink segítségével elkészítheti első komplex, karakter-animációját.

Kiknek ajánljuk:

Játékfejlesztőknek, filmeseknek, animátoroknak, operatőröknek, látványtervezőknek és kreatív szakembereknek.

Kód: 3DHA006 3dhome | Motion Builder Alapképzés
Képzési díj: 59 000 Ft + ÁFA
A képzés hossza: 16 tanóra, 1 tanóra 60 perc!, heti 2x4 óra
Előfeltétel: A képzés teljesen kezdő szintről indul.
Autodesk ATC 1 db Autodesk Certificate of Completion tanúsítvány
  Témakörök szerint teszt, házi feladatok a képzés során
  3dhome gyakorlati teszt a képzés végén
  3dhome Tanúsítvány
Modulok Tematika
1. Motion Builder: Kezelőfelület, Asset menedzsment, Kulcskép animáció, Animáció szerkesztése, finomítása Characterizing: felépítés, padlókapcsolat és kiegészítők, Animáció kényszerekkel, Actor Assets, Control Rigs és karakter beállítás, Characterizing & Retargeting
2. Motion Builder: Pre-Production: Storyboard, Pre-Production: Filmkészítés, Pre-Production: Valós idejű jelenet és kamerakezelés, Production: Motion Capture produkciós környezet, Production: Kulcskép animációs környezet, Production: Arcmimika animáció, MB integráció: Maya és 3ds Max


Frissítve: 2017.03.25.

  Regisztráció / Kapcsolatfelvétel
15-20% kedvezmény, regisztráljon most!
Regisztráció Erre a képzésre regisztrálni tud. A képzést félévente indítjuk, jelenleg nincs kiírt időpontja a képzésnek.
Töltse ki regisztrációs lapunkat, és értesíteni fogjuk amint a képzés pontos kezdését meghirdetjük. A regisztráció elküldésével 15-20% Early Bird kedvezményre lesz jogosult a kihirdetésre kerülő időszakban.
Kapcsolatfelvétel Csoportos vagy magánóra keretében soron kívül elindítjuk a képzést. Töltse ki a nyomtatványt és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.
5% Diák, tanár, GYES, reg. munkanélküli kedvezmény