Vektorgrafika és illusztráció

3dhome | Illustrator Alapképzés

Illustrator CC 2017 szoftveren

A 3dhome Illustrator Alapképzés gyakorlati szinten, nyújt szakismeretet vektorgrafikai témakörben.
A képzés alatt megismerheti a szoftver legfontosabb erősségeit és az oktató segítségével komplex vektorgrafikai feladatokat oldhat meg.

Kiknek ajánljuk:

Grafikusoknak, kiadványszerkesztőknek, webtervezőknek, műszaki tervezőknek, látványtervezőknek és kreatív szakembereknek.

Kód: 3DHA009 3dhome | Illustrator Alapképzés
Teljes képzési díj: 59 000 Ft + áfa
A képzés hossza: 16 tanóra, 1 tanóra 60 perc!
Előfeltétel: A képzés teljesen kezdő szintről indul.
  Témakörök szerint teszt, házi feladatok a képzés során
  3dhome gyakorlati teszt a képzés végén
  3dhome Tanúsítvány
  Tematika
1. Illustrator: Kezelőfelület, Dokumentum formátumok, Kijelölés és elrendezés, Alakzatok létrehozása és módosítása, Eszközhasználat, kitöltés, vonal- és színátmenet beállítások, Path opciók, Képelhelyezés, Grafika készítése, Tipográfiai eszközök
2. Illustrator: Réteghasználat, Grafikák manipulálása, Alkotás perspektíva módban, Speciális effektek színekkel és alakzatokkal, Ecsetek, Szimbólumrendszer, Effektek alkalmazása, Csomagolásterv létrehozása, Weboldalak tervezése Illustratorban


*A feltüntetett kedvezmény a megadott időpontig befizetett összegre vonatkozik.

Frissítve: 2018.08.10.

  Regisztráció / Kapcsolatfelvétel
10% kedvezmény, regisztráljon most!
Regisztráció Erre a képzésre regisztrálni tud. A képzést félévente indítjuk, jelenleg nincs kiírt időpontja a képzésnek.
Töltse ki regisztrációs lapunkat, és értesíteni fogjuk amint a képzés pontos kezdését meghirdetjük. A regisztráció elküldésével 10% Early Bird kedvezményre lesz jogosult a kihirdetésre kerülő időszakban.
Kapcsolatfelvétel Csoportos vagy magánóra keretében soron kívül elindítjuk a képzést. Töltse ki a nyomtatványt és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.
5% Diák, tanár, GYES, reg. munkanélküli kedvezmény